BIO-NUTRI-LIFT

  • 1 Стъпка: Филър от омрежена хиалуронова киселина ART FILLER®, подбран според възрастта на пациента. Резултатът е запълващ и повдигащ ефект, който гарантирано продължава повече от 18 месеца независимо от зоната. Дори когато филърът вече е разграден, ефектът продължава. ART FILLER® е единственият филър на пазара, който, освен че запълва и създава обем, доказано стимулира производството на колаген и еластин в зоната, в която е поставен. Тази характеристика прави ART FILLER® единственият, който подобрява качеството на кожата и ефективно забавя стареенето. Без риск от възпалителни реакции или образуване на грануломи.
  • 2 Стъпка: NCTF® 135 HA – бустер на регенерацията.

ЗА КОГО? За всички пациенти над 30 г., за подобряване плътността на кожата на по-ранен етап и заличаване признаците на умора. Постигат се естествени резултати с незабавен и продължителен ефект. Препоръчват се още няколко протокола, насочени към конкретни зони.

Таргетирана домашна грижа за постигане на изгладена и плътна кожа, с повече тонус и еластичност – LIFT-BOOSTER с комплекс от пептиди (SKIN PERFUSION, FILLMED) като

30-дневна интензивна терапия и AA-LIFT SERUM с колаген (SKIN PERFUSION, FILLMED) за ежедневна употреба.