All for Joomla The Word of Web Design

ART FILLER® – ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА НАЙ-ПРЕПОРЪЧВАН ФИЛЪР

SCIENCE IN BEAUTY DIAMOND AWARDS 2022

 

FILLMED LABORATOIRES е сред победителите на престижните награди за естетична медицина SAFETY IN BEAUTY DIAMOND AWARDS за втора поредна година (през 2021 NCTF® 135 HA е отличен с SKIN HERO AWARD – ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА)! На луксозната церемония през 2022 линията филъри ART FILLER® бе отличена с ПЪРВА НАГРАДА в категорията най-препоръчван филър. Международните награди SAFETY IN BEAUTY DIAMOND AWARDS ежегодно отличават продуктите отговарящи на най-високите стандарти за безопасност, качество и ефективност.

 

 

Признанието за FILLMED LABORATOIRES е изключително, тъй като ART FILLER® е създаден през 2016, а вече се утвърждава като най-препоръчваният инжекционен продукт от лекарите по цял свят.

 

КАКВО ОТЛИЧАВА ART FILLER® ОТ ОСТАНАЛИТЕ МАРКИ НА ПАЗАРА?

 

Продуктовата линия ART FILLER® е революционна гама филъри, разработена от водещи световни експерти в инжекционните техники. АRT FILLER® отговаря, както на изключително високите критерии на лекарите в силно развития естетичен пазар, така и на големите очаквания на пациентите – за продукт с най-висока степен на безопасност и с ефективност задоволяваща утвърждаващия се критерий за естествени и дълготрайни резултати.

 

BEAUTY IS AN ART, WE MADE IT A SCIENCE

 

Като доказан лидер в естетичната медицина, FILLMED LABORATOIRS не прави компромис с качеството на своите продукти. АRT FILLER® е и първият продукт, който влиза на пазара след документирано 18-месечено клинично проучване, което надхвърля всички познати досега стандарти за дизайн и методи  за оцeнка на  резултатите: двойна система за оценка (GAIS и Lemperle), комбинирана с 2 вида обективни инструментални измервания: профилометрия и високочестотен ултразвук.

Клиничното проучване за АRT FILLER® е мултицентрично, рандомизирано, сравнително (спрямо други известни марки филъри), “split face“, със сляпа контрола, проспективно – провежда се над 18 месеца от независим център GREDECO.

Резултатите категорично доказват превъзходството на ART FILLER® пред всички известни досега филъри и ни дават основание да твърдим, че има нов ЗЛАТЕН СТАНДАРТ при филърите – ART FILLER® by FILLMED!

 

ПЕРФЕКТНОТО СКУЛПТИРАНЕ ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНО

 

 

Продуктовата гама ART FILLER® се представя на пазара с пет продукта, предназначени да отговорят на специфичните изисквания на всеки пациент. Революционната TRI-HYAL технология осигурява оптимална защита и сигурност при инжектиране. ТЕХНОЛОГИЧНАТА ИНОВАЦИЯ в текстурата е основополагащият  принцип, залегнал в концепцията на ART FILLER®.

TRI-HYAL технологията се базира на комбинация от 3 типа хиалуронова киселина и 3 формулации с 3 изявени коригиращи характеристики, подходящи за всяка инжекционна зона.

Тайната на TRI-HYAL технологията е комбинацията от хиалуронови киселини с много дълги вериги и такива с дълги вериги,  които формират подвижни връзки помежду си и придават на гела изключителни пластични свойства, скулптиращи и обемни характеристики.  Добавена е  и свободна хиалуронова киселина във всеки от продуктите, която оптимизира лекотата на инжектиране.

Kомбинацията от трите типа хиалуронова киселина и степента на омрежване (cross-linking) варира в 5 различни текстури/продукта. Всяка текстура притежава 3 коригиращи характеристики:

скулптиране, волюмизиране и флуидност при инжектиране, адаптирани към всяка зона.

ПРОИЗВОДСТВО НА ART FILLER® 

 

 

В света има само 7 завода, специализирани в производство на хиалуронова киселина, като последният – седми, отговарящ на най-високите изисквания за високотехнологично производство, е на FILLMED LABORATOIRES. Постоянен в своя стремеж за иновация и безупречност, FILLMED LABORATOIRES гарантира качеството на всяка спринцовка, която отива на пазара.

 

ИЗКУСТВО И НАУКА В ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА

 

 

За да се намери перфектният баланс между естетически и хармоничен резултат, е нужна прецизност и умение, което може да се сравни с артистичността на един  художник, който използва творчески нюх, за да създаде красиво произведение на изкуството.

Освен всички знания и виждането за естетика, е необходимо да бъде използван и най-правилният инструмент за постигане на желания резултат.

Това е и една от причините лекарите по целия свят да предпочитат ART FILLER, който се отличава с изключително висока степен за интегриране с околната тъкан, позволяваща моделиране с лекота и артистичен подход индивидуално към всяко лице.

 

  • ART FILLER® FINE LINES: Продукт, подходящ за повърхностни бръчки и фини линии, характеризира се с флуидност и лекота на разпределяне. Отлични резултати при бръчки тип “пачи крак“ и периорална зона. Комбинира се прекрасно с NCTF® и пилингите на FILLMED за подобряване качеството на кожата. Това е единственият продукт за фини линии, при който  100% от пациентите задържат резултата на 12-ия месец, а на 18-ия месец над 98% все още имат видим резултат в периорбиталната зона. Клинично доказано е, че зоната около инжектирания ART FILLER® е с 41% повече еластин в сравнение със същата зона преди поставяне на филъра. Хистологично се доказва, че се наблюдава значимо удебеляване на дермиса в резултат на индуцираната от филъра неоколагеногенеза.

  • ART FILLER® UNIVERSAL: Подходящ за корекция на средни до дълбоки бръчки, лесно се моделира и има перфектна коригираща способност. Задържа ефекта видим след 12 месеца. Може да се използва и за корекция на  устни за добавяне на лек до  среден обем. С количество 1.2 ml и концентрация 25 mg/ml, ART FILLER® UNIVERSAL е най-добрият  продукт на пазара съчетаващ цена/качество!

  • ART FILLER® LIPS: Супер лек за инжектиране, волюмизираща текстура, специално създадена да отговаря на зона с голям моталитет.

  • ART FILLER® LIPS SOFT: Специално създаден за възстановяване на обема на устните. Подходящ при тънки устни, както и за пациенти, които не желаят голям обем. Изключително мека текстура, позволяваща леко моделиране.

  • ART FILLER® VOLUME: Силно волюмизиращ, но с лесно моделираща се текстура, позволява да се възстанови обема в лицето при липодистрофията. Много естествени резултати и интеграцаия с  околната тъкан. ART FILLER® VOLUME е единствият филър от тази категория с обем на съдържаието 1.2 ml/25 mg хиалуронова киселина. Лекарите използвали продукта  дават Отлична оценка, поради високата степен на еластичност, удобно инжектиране, леко моделиране и превъзходна коригираща способност, която превъзхожда резултатите от  сравнителните продукти.

ART FILLER® VOLUME – ЗАБАВЯ РЕЗОРБЦИЯТА НА МАСТНА ТЪКАН

 

Според клинично проучване, представено през ноември 2020 г. на конгреса AMWC в Монако, е доказано, че ART FILLER® VOLUME е единственият хиалуронов филър, който забавя резорбцията на мастна тъкан, тоест загубата на обем в инжектираните зони, като по този начин забавя процеса на стареене и видимите му прояви с хлътване и увисване.

 

За повече информация: www.artfiller.fillmed.eu

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *