All for Joomla The Word of Web Design

DOMINO EFFECT (FULL FACE)

MASTER CLASS С ВОДЕЩ МЕЖДУНАРОДЕН ЛЕКТОР DR. VLADLENA AVERINA

 

 

Уважаеми професионалисти,

Заповядайте на MASTER CLASS DOMINO EFFECT!

DOMINO EFFECT е най-новият протокол от FILLMED Laboratoires – иновативен подход към лифтинга на лицето и балансирането на обема. Анатомия, техника на инжектиране, резултати: всичко ще бъде обяснено от Dr. Vladlena Averina*.

 

Dr. Averina (Украйна) е дерматовенеролог от 1998 г. (Киевски държавен медицински университет), специалист по естетична медицина и гинекология. Водещ специалист в областта на козметичната дерматология и собственик на клиника Аверина. Автор на множество статии за специализирани издания. Член на EADV (Европейска Академия по Дерматология и Венерология). Председател на Асоциацията по естетична гинекология и андрология в Украйна.

 

Какво представлява DOMINO EFFECT (FULL FACE)?
Нов подход към инжектирането на лицето, базиран на анатомични промени за обръщане на ефектите от стареенето – мекo и естествено, чрез запазване на индивидуалността на пациента. Иновативен план за лечение, базиран на познаването на принципа на биомеханиката на лицето за постигане на оптимален резултат.

 

Защо DOMINO EFFECT – възрастови промени (бръчки, загуба на плътност, V-образната форма не е същата, лицето изглежда уморено, наблюдава се отпускане и нарушен баланс) – необходимост от цялостен протокол за пациентите над 40 г.

Основна концепция: LESS IS MORE

 

РЕЗУЛТАТИ
•Възстановяване на V-образната форма
•Възстановяване на естествената геометрия на лицето
•Възстановяване на баланса на лицето

 

Как третирането на дадена област ще повлияе на друга област?

ХОЛИСТИЧЕН ПОДХОД (FULL FACE)

Стареенето на лицето е многофакторен процес. Разбирането на анатомията е от решаващо значение за планиране и структуриране на директното третиране на лицето. Третирането на една зона може да има положително въздействие върху съседните зони.

 

Правилният продукт

ART FILLER VOLUME – част от портфолиото ART FILLER на FILLMED, френския лидер в естетичната медицина. FILLMED е първата компания, която пуска на пазара филъри с хиалуронова киселина след извършване и документиране на 18-месечно клинично проучване, целящо доказване степента на ефективност и безопасност.

 

 

  • Предназначен за възстановяване на обема: средна трета на лицето, jawline, слепоочието.

  • Текстура позволяваща артистичен скулптиращ подход: обем, еластичност, лесен за работа и оформяне, с оптимизиран BDDE омрежващ агент.

  • Иновативна TRI-HYAL технология – хиалуронова киселина с различни дължини на веригите + свободна хиалуронова киселина.

  • Постигат се дълготрайни и естествени резултати, които се запазват над 18 месеца.

  • Съдържание на кутията: 2 спринцовки x 1,2 ml. Идеалното количество за пълен лифтинг на лицето.

  • Единственият филър от тази категория с обем на съдържанието 1.2 ml/25 mg хиалуронова киселина.

  • Оптимален комфорт с 0.3 % лидокаин.

 

Kлинично проучване представено през м. ноември 2020 г. в Монако AMWC доказва, че ART FILLER VOLUME ЗАБАВЯ резорбцията на адипоцитите, причина за загубата на обем в зоните, където е поставен.

За записване – тел. +359 877 549 288 и имейл office@mpharmhb.com