All for Joomla The Word of Web Design

BIO-NUTRI-GLOW и модерната концепция за Positive Pro-aging

Ако можеше да говори, кожата би поискала бързо, ефикасно и трайно да се възроди. Знам как!

Мария Касимова-Моасе

Имам благодатна кожа. Или поне имах такава някъде до моите четиридесет. Предимно суха, което е чудесно, когато си млад – лицето изглежда като току що откъсната прасковка, от бръчки още не се забелязват, а червенината е предимно във вид на нежна момичешка руменост. Сутрин и вечер чистиш, тонизираш и хидратираш, после слагаш един добър ВВ крем с UV защита, очна линия, червило и гланц за устни и си напълно готова, свежа и красива.
Колкото и да не ми се ще да го призная обаче, времето обича да напомня за себе си най-вече чрез собствената ти физиономия. Един ден, сякаш изведнъж, ясно виждаш в огледалото знаците му – контурът (този предател!) под брадичката и около бузите се е е уморил и отпуснал, клепачите (тези нервняци!) леееко са тръгнали да се драпират, а под очите, като засъхващи саксии на балкон, са се настанили тъмни кръгове. Повярвайте ми, никоя уважаваща себе си жена не може да понесе това тихомълком! Още повече, когато покрай празници нещата стават по-зле, защото сме спали малко, яли сме повече, пили сме леко безразсъдно и сме се го ударили на купони и партита. От всичко това ние може и да нямаме лош спомен, но тази кожа помни всеки наш грях Суха, изтъняла, нееластична, без блясък, с вид на празнична опаковъчна хартия, употребявана няколко пъти…
Няма да се оставим една кожа да ни отмъщава за хубавото време, което сме прекарали и динамичния живот, който водим, я! А и има оптимистична новина – модерната мезотерапия ни е измислила ефективно и бързо решение на проблема. Казва се BIO-NUTRI-GLOW и представлява комбинация от три процедури в едно посещение, което истински и видимо обновяват лицето, шията и деколтето, при това веднага и за дълго. Като жена на средна възраст с всички последствия от живота на градско момиче, я изпробвах лично. Затова от първа ръка и с удоволствие ще ви разкажа точно какво представлява тя, как практически се случва и какви са резултатите от нея.

BIO-NUTRI-GLOW – какво стои зад етикета

На първо място стоят група водещи френски специалисти по естетична медицина, които работят за FILLMED от FILORGA. На тях дължим, както се казва на професионален език, “комбинирания протокол” BIO-NUTRI-GLOW, който гарантира трайно обновяване на кожата буквално още по време на първата процедура. Благодарение на същите тези мили учени от FILLMED вече разполагаме и с термина Positive Pro-aging, който замени онова измислено и доста пресилено anti-aging. Най-после някой в модерната козметична медицина реши да играе честно и да признае, че не е възможно да бъде спряно биологичното стареене на кожата, но пък може ефективно да бъде забавено чрез регенеративни методи. Основната цел на тези методи е не просто да скрият последствията от времето, а да стимулират функцията на клетките в кожата да се регенерират и ревитализират. Един вид да се мобилизират и сами да си спечелят войната с времето. Това е възможно, чрез BIO-NUTRI-GLOW, въздействаща животворно на междукретъчното пространство, където реално в мир пребивават три важни за кожата неща – хиалуроновата киселина, колагеновите и еластиновите влакна. Въздействието е съвсем като при отглеждане на цвете- подхранваме и обогатяваме почвата, в която то е засадено, за да му дадем сили само да се вдигне и разцъфти. Какво по-естествено от това?!

Концепцията Positive Pro-aging отблизо

Концепцията за красиво и естествено преминаване през всички възрасти започва историята си още в 1978 година, когато д-р Мишел Торджман създава New Cellular Treatment Factor (NCTF) – най-ефективният био-полиревитализиращ мезококтейл с 59 активни съставки+ хиалуронова киселина. Целта на този съживяващ микс е да възстанови забавените или увредени функции на клетките в кожата и да стимулира тяхната работа, като обнови междуклетъчното пространство. Ежегодно в света днес се правят 10 милиона процедури с впечатляващия коктейл на д-р Торджман, като досега няма регистрирана нито една странична реакция. Мултиревитализиращият бустер е и. единственият коктеил за мезотерапия, който притежава СЕ маркировка ( разрешение) за инжектиране в кожата, което значи, че отговаря на всички европейски изисквания за безопасност.

Има още нещо, което трябва да знаете, за да сте напълно сигурни, че BIO-NUTRI-GLOW е процедура точно като за вас -създаването на едно ново медицинско устройство – т.нар. NanoSoft. На него дължим безболезненото и суперпрецизно въвеждане на NCTF бустъра в кожата. Сега вече знаете какво, защо и по какъв начин влиза в кожата ви, за да я върне към активен живот и трайна красота.

Какво се случва по време на процедурата

Първо да уточня, че подобни процедури се правят от добре обучени специалисти, затова в никакъв случай не се доверявайте на всеки, който иска да ви организира “нещо подобно”. Не е необходимо да правите каквато и да е подготовка преди това, нужно е просто кожата ви да е здрава, спокойна и чиста. Гримът може да се свали непосредствено преди началото на първата стъпка, така че не се притеснявайте да посетите кабинета веднага след работа например.
BIO-NUTRI-GLOW се състои от три стъпки – пилинг LIGHT PEEL, микроиглена терапия с NCTF BOOST 135HA и накрая нанасяне на B3 RECOVERY CREAM за бързо възстановява на на кожата след процедурата. Всичко това става на кушетката в кабинета и отнема не повече от 45 минути до час.

Стъпка 1 . LIGHT PEEL – повърхностен химичен пилинг.
Върху чистата кожа последователно се нанася с нежна четка PRE PEEL разтвор, фактическия пилинг LIGHT PEEL и след около 5 -6 минути се неутрализира с POST PEEL. Не мирише, не пари, не зачервява кожата и не предизвиква неприятно лющене след процедурата.

Стъпка 2 – NCTF BOOST 135HA.
Да ви припомня, че под сложната абревиатура NCTF BOOST 135HA стои супер вариация на онзи вълшебен бустер, за който стана дума по-горе. Заради ненадминатите си резултати, той е утвърден като „златен стандарт“ в естетичната мезотерапия. Формулата му съдържа 59 активни съставки с органичен произход: 5 нуклеотидни бази, 24 аминокиселини, 12 витамина, 6 коензима, 6 минерала, 6 антиоксиданта и хиалуронова киселина. Всички 60 съставки са с органичен произход. Доказано е, че на 24-я час след приложението му деленето на клетките на съединителната тъкан се уверичава с +135%, а синтезът на колаген – с цели +256%. Защитата от свободните радикали е нараснала с +90% , което означава, че кожата е по младежки устойчива на факторите на стареене. Ето ви я концепцията Positive PRO- Aging в чист вид.
За да бъда точна, нека кажа, че самият бустър може да се въведе в кожата чрез накапване, микронидлинг c дермапен, мезопистолет или NanoSoft. Разбира се, че ефектът от накапването е най-слаб, тъй като полезните 59 съставки няма как да навлязат така дълбоко в кожата, както когато това става чрез останалите методи. Ако ме питате дали боли, веднага казвам НЕ! Първо, защото така или иначе процедурата е нежна и се работи с тънка до невидимост игла. И второ, слага се и обезболяващ крем. Пък и моментът с боцкането трае наистина няколко минути.

Стъпка 3 – B3-RECOVERY CREAM за след интервенции или пилинг.
Всичко вече е готово, кожата ви е чиста, захранена и заредена. Трябва само да се погрижим за спокойствието и комфорта й. Този крем върши чудеса, защото формулата му е създадена специално за бърза епителизация и скоростно възстановяване. Ефектът се усеща веднага, а чувството е особено приятно – нежно, леко освежаващо и омекотяващо. От вас се иска да си починете и да не слагате никакви продукти върху третираната кожа в следващите 5-8 часа. Точно затова е най-добре да се подложите на BIO-NUTRI-GLOW в края на работния ден .Единствено в първия час след процедурата могат евентуално да се забележат леки следи от някои от убожданията, но честно казано, това е толкова незначително, че не заслужава внимание. Тъмни очила, готина приятелка и хубаво място за чаша вино могат съвършено да завършат терапията. Пак от опит го казвам…

Малко и за след BIO-NUTRI-GLOW

Като сте го изпили онова вино с приятелката, вероятно сте се прибрали и сте си починали добре. На другата сутрин от огледалото у дома ще ви гледа едно друго ваше Аз – по-жизнено, по-озарено, по-красиво в кожата си. Ефектът е феноменален – няма подутини, няма изкуствени подпухвания, които да ви карат да се чувствате с подменена физиономия, всичко си е ваше и е в най-добрата си визия. Ако кожата ви е особено претенциозна и изисква дълготрайна грижа, можете да направите три сесии през петнайсет дни. След това, ако е необходимо, в рамките на 1-2 месеца си организирайте и още една процедура. Лично аз се чувствам прекрасно и само след еднократна сесия с BIO-NUTRI-GLOW, но пък черпя кожата си с нея на всеки пет- шест месеца – една преди зимата, и една преди лятото. Така съм сигурна, че това, което виждам да дават по огледалото ми всеки ден, е най-добрата версия на самата мен. Точно сега, точно тук и точно на тази моя прекрасна възраст.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *