All for Joomla The Word of Web Design

ART FILLER от FILLMED
Филърите, който пренаписват представите за златен стандарт в естетичната медицина

Fillmed Lab – утвърденият френския лидер в естетичната медицина с повече от 40 години опит в сферата на биоревитализацията на кожата, представя на българския пазар последната си продуктова линия ART FILLER – нова генерация филъри с хиалуронова киселина и лидокаин.
Един от водещите принципи в дейността на компанията Fillmed е изключителният фокус върху ненадминатото качество на своите продукти и стриктните стандарти за безопасност. Именно поради този факт преди да пусне на пазара новата си продуктова линия ART FILLER, Fillmed провежда 18 месечно мултицентрично, рандомизирано, двойно сляпо,”split face” клинично проучване, сравняващо задържане на ефекта и безопасността на ART FILLER срещу познатите на пазара филъри Juvederm и Teosyal – нещо, което е прецедент в историята на естетичната медицина. Изследването се провежда от независим център GREDECO и надхвърля всички познати до сега стандарти за дизайн и методи за оценка на резултатите: двойна система за оценка (GAIS и Lemperle), комбинирано с 2 вида обективни инструментални измервания: профилометрия и високочестотен ултразвук. Резултатите категорично доказват превъзходството на ART FILLER, като илюстрират ненадмината продължителност в ефекта 18 месеца, доказана био-стимулация на дермиса и без компромисен профил на безопасност.
Основополагащ принцип при разработването на ART FILLER е задържане коригиращият ефект за 18 месеца и липса на възпалителни реакции т.е риск от грануломи. Тайната се крие в иновативната TRI-HYAL технология на производство, комбинираща хиалуронови киселини с три вида вериги, които формират подвижни връзки помежду си и придават на гела изключителни пластични свойства, както и скулптиращи и обемни характеристики. В резултат на това ART FILLER се отличават с още едно отличително предимство: синтез на колагенови и еластинови влакна, задържащи се в зоната на инжектиране и след пълното разграждане на филъра.
Продуктовата линия ART FILLER се състои от 5 вида филъри, произведени с TRI HYAL технологията и 0.3% лидокаин : 1) Fine lines/ Финни линии 20мг/мл: подходящ за приложение при повърхностни бръчки и финни линии. Това е единственият продукт за фини линии, при който 100% от пациентите задържат резултата на 12-я месец, а на 18-я месец над 48% все още имат видим резултат в периорбиталната зона. 2) Universal/ Универсален: подходящ за корекция на средни до дълбоки бръчки и гънки. С количество 1.2 мл и концентрация 25мг/мл, това е най-добрият продукт на пазара като съотношение цена/качество. 3) Lips/ и 4/Lips SOFT Устни 25мг/мл : предназнчен за структурно оформяне на обема и контура на устните 5) Volume/ Обем 25 мг/мл количество 1.2 мл: продукт за обем с лесно моделираща се текстурата, възстановява обемите в лицето и доказано в клинично проучване от 2020г. забавя процеса на липодистрофия.
ART FILLER се отличава с изключително висока степен за интегриране с околната тъкан, моделиране с лекота и индивидуален подход спрямо особеностите на всяко лице. Производството се осъществява в седмият, най-новият завод на планетата, собственост на Fillmed, специализиран в производство на хиалуронова киселина, отговарящ на най-високите изисквания за високотехнологично производство и безупречност. Качеството на всяка спринцовка, която отива на пазара е гарантирано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *