All for Joomla The Word of Web Design

Красотата е индивидуалността и неповторимостта. Истинският професионализъм е в това да се уловят конкретните естетични нужди. Процедурата ,, по собствена мярка,, , а не ,,конфекция,, дава безупречни резултати и отличава професионалиста.

Днес всички правим селфита. Манията за селфи снимки е едно доказателство за това колко важна е нашата външност и как имиджът ни определя възприятието на околните към нас. Новото поколение вече знае
как да извади кадър с перфектено качество. У по-възрастната генерация тези снимки отблизо, в едър план разкриват и най- малките несъвършенства. Опцията с филтриране на имиджа помага до известна степен да маскираме някои детайли, но образът е нереалистичен, а ние искаме снимка от реалния живот, която да е истинска, но и красива. Мисълта “ да направя някаква корекция по себе си, но тя да бъде не улови- ма от околните“ добива все по-голяма популярност. Предпочитанието към неоперативни подмладяващи процедури доказват резултатите от анкета на ASDS Consumer Survey през 2014. Над 52% от 8 300 анкетирани прибягват до дерматологични естетични процедури, за да поддържат красивата си визия. Анкетираните посочват естествените, ненатрапчиви, но предвидими резултати, заедно с краткия възстановителен период и липса на болка, като основно предимство , оформящо тяхното предпочитание. След най-търсените резултати попадат : Здрава, блестяща, гладка кожа; Равен, сияен тен , без пигментации; Красиви, изразителни очи , без бръчки, тъмни кръгове и торбички; Красиви оформени скули; Подчертан контур и стегнат овал на лицето; Сочни, пухкави устни.

Но дали това всички имаме еднакви нужди и желания?

Не! Красотата е в индивидуалността и неповторимостта. Истинският професионализъм е в това да се уловят конкретните естетични нужди, да се подберат най-подходящите процедури, които да се адаптират и съчетаят така, че крайният резултат да удовлет- вори очакванията на пациента, като подчертае не- говата индивидуалност. Процедурата „ по собствена мярка“ , а не „конфекция“ дава безупречни резултати и отличава професионалиста.
Най- често срещаните възрастово свързани про- блеми са безжизнена, уморена кожа, хиперпигмен- тации, загуба на плътност и отпускане на контура. Възможните решения на тези типични проблеми на стареещото лице се обединяват в групата на така наречените мини инвазивни процедури, които са леки за изпълнение и включват : мезотерапия и

ми- кронидлинг, нехирургичен лифтинг с резорбируеми конци, възстановяване на формите при загуба на обем, и химически пилинг. Важно значение има и ежедневната грижа с продукти с доказан анти-ейдж ефект , които допълват и спомагат за задържане на по- стигнатите резултати.
Правилната преценка на състоянието и индиви дуалният поход към всяка специфична проява на стареене или профилактика е ключ към успеха за постигане на естествени , дълготрайни и безопасни резултати.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *